Şubat 10, 2024

Real Madrid - Girona İddaa Tahmini 10.02.2024

Real Madrid'te Courtois, Alaba, Militao, Nacho sakat. Girona'da David Lopez sakat. Blind ve Yangel Herrera cezalı. 

Madrid açısından geçen haftaki son dakikalarda gelen puan kaybı bu maça daha rahat çıkabilecekken stresli çıkmalarına neden olacak. Bugün için tek psikolojik üstünlükleri sezonun ilk yarısındaki maçı net bir skorla kazanmış olmaları. Stoperde Rüdiger ile Tchouameni görev yapacak. Forvette de Vinicius ideal 11'lerde yer alıyor. 

Girona tarafına bakarsak kazanırlarsa bir hayal gerçek olabilir. Bunun için de şanslarını sonuna kadar zorlayacaklar. Orta sahada Yangel'in yokluğunda 3'lü savunmaya dönecekler. Eric Garcia, Juanpe ve Arnau üçlüsü defansta olacak. Forvete Dovbyk'in dönmesi bekleniyor. 

İki takım da topu kazanır kazanmaz kaleye gitmeyi düşünecektir. Real Madrid açısından en zayıf bölüm Mendy'nin kanadı olacak. Bellingham ve Vinicius'un ilerde kalabileceği düşünüldüğünde Yan Couto ve Tsygankov'un bu kanattan yapacağı bindirmeler Real'i zorlayacaktır. Diğer yandan 3'lü savunma da olsa Girona'nın bugün oluşturacağı stoper hattı birbirini fazla tanımıyor. Juanpe genelde Garcia'nın yerine oynuyordu. Michel, Blind'in olmadığı bir savunmayı fazla tercih etmedi ve Hollandalı stoperi hep başa yazdı diyebilirim. 

İlk yarıdan tempolu bir maç izleyebiliriz. İlk yarı 1.5 üstü bahsini 8/10 öne koyarım. 3-1, 3-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder