Nisan 23, 2015

23 Nisan Avrupa Ligi

* No bet *

Zenit'te stoper Garay ve hücum oyuncusu Ryazantsev cezaları nedeniyle yoklar.

Sevilla'da eksik yok.

İlk maçta Zenit hücumda eksikleri nedeniyle daha kapalı bir oyunu tercih etmesine rağmen, oyunun ilk yarısında Sevilla'dan daha üstün bir oyun oynadı. Attıkları gol bir şans golü değildi. Golden önce de gole yakın olduklarının sinyallerini vermişlerdi. İkinci yarı ise deplasman golü avantajını sonuna kadar kullanmak için tamamen kendi yarı alanlarına çekildiler. Bu bölümde ise Sevilla'nın topu kenarlara indirerek korner rekoru kırdığı, topun kornere çıkmadığı anlarda da ceza sahasına yapılan ortalarda stoper Garay'ın net pozisyonları engellediğini izledim. Garay dışında oyunu tutmaya çalışan ikinci isim ise Zenit kalecisiydi. Yüksek toplarda başarılı bir grafik çizdi.

Bu maça gelirsek Zenit'te ilk maçta oynamayan iki ofansif isim Danny, Hulk ile iki beki 11'e dönüyorlar. Buna karşın ilk maçta net bir şekilde gördüğüm Zenit'in en iyi savunma oyuncusu Garay ise maçın en büyük eksiği.

Taraf bahsi olarak 3 sonuca da açık bir maç, her 3 sonucu da oransal olarak birbirine yakın görüyorum. Bölüm bölüm Zenit'in bölüm bölüm Sevilla'nın üretken olduğu bölümler izleyebiliriz. Maç 0-0 gittiği sürece risk almak zorunda kalacak olan taraf Zenit olacak. Bu da Garay yerine oynayacak olan stoper Lombaets'in zaaflarının da ortaya çıkmasını sağlayabilir. Sevilla risk alan ve üzerine gelen takımlara karşı topu karşı alana geçirmekte ve 3. bölgede tek topları rahat bir şekilde oynamak konusunda başarılı bir takım.

Maç ile ilgili içimden geçen 1-1 skoru var. Bunun dışında bir tahminim yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder