Nisan 04, 2015

4 Nisan La Liga

* Athletic yenilmez *

Sevilla'da kaleci Beto ve Barbosa sakat. Orta saha M'bia yok. Stoper Kolo ve Arribas kadro dışındalar.

Athletic'te Susaeta dışında eksik bulunmuyor.

İki takımın da çıkışı ve yenilmezlik serisi var. Benim için ikisine de karşı gelmek zor. Biraz daha beraberlik ağırlıklı bir maç bekliyorum. Emery'nin Sevilla'sının en zorlandığı takımlar, organize bir şekilde defans yapmasını bilen ve hızlı hücuma çıkabilen takımlar. Bu anlamda Athletic de son haftalardaki formuyla bunu yapabilecek kapasitede bir takım. Özellikle duran toplar maçın anahtarı olacaktır. Sevilla'nın bu yönde avantajları olduğu gibi, Bilbao'ya göre duran topları savunmada daha fazla zorlanabilirler. 0-0 ya da 1-1'e kilitlenebilecek bir oyun bekliyorum.

SEVILLA: Sergio Rico; Diogo Figueiras, Nico Pareja, Daniel Carriço, Fernando Navarro; Krychowiak, Iborra; Aleix Vidal, Éver Banega, Vitolo; ve Bacca. 

ATHLETIC CLUB: Iraizoz; De Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga; San José, Rico; Williams, Muniain, Ibai; ve Aduriz.

* Atletico Madrid kazanır *

Cordoba'da stoper Pantic, stoper Inigo Lopez, bek Pinillos cezalı durumdalar. Sağ bek Campdabal, orta saha Ekeng ve Deivid kadro dışındalar. Stoper Buozon, sol kanat Fede Vico sakat.

Atletico'da kaleci Moya ve ofansif oyuncu Raul Garcia ve forvet Raul Jimenez sakat. Stoper Miranda cezalı.

Cordoba'da nasıl bir defans hattı olacak biraz muamma. Daha önce hiç birlikte oynamamış bir tandem göreceğiz. Crespo dışında başka bir stoperleri yok. Takıma ikinci yarıda dahil olan defansif orta saha Krhin stoper oynayacak gibi gözüküyor. Sol bekte de gelir gelmez formayı kapan ama ilerleyen maçlarda defansif özellikleri pek de beğenilmeyen Edimar mecburen görev yapacak. Açıkcası Cordoba'yı hücumda zaman zaman beğensem de defansif yapıları hem duran toplarda, hem de kanatlardan çok zaaf gösteriyor. Tabi bunda kanatlarda oynayan Ghilas ve Bebe'nin savunma yapmakla pek ilgileri olmamasının da etkisi var. Atletico açısından zor bir maç beklemiyorum. Cordoba'nın zaaflarını iyi kullanıp kolay goller bulabilirler. Handikaplı Atletico için de riske girilebilir.

CÓRDOBA: Juan Carlos; Gunino, Krhin, Crespo, Edimar; Luso, Rossi; Fede Cartabia, Borja García, Bebé; ve Florin.
ATLÉTICO MADRID: Oblak; Juanfran, Giménez, Godín, Gámez; Saúl, Gabi, Tiago, Koke; Griezmann ve Mandzukic.

* Beraberlik *

Almeria'da sağ bek Michel, orta saha Thomas ve stoper Fran Velez kadroda yoklar.

Levante'de stoper Ivan Ramis cezalı. Orta saha Camarasa sakat.

6 puanlık bir maç. Almeria evindeki maçlara iyi başlayan bir ekip, bazen öne de geçiyorlar. Ancak bunu korumayı çok da başarabildiklerini söyleyemem. Bugün iki taraf adına da çok baskın bir oyun beklemiyorum. İki takımın da zaman zaman iyi oynadığı bölümler izleyebiliriz. Bahis açısından çok değerli bir maç olarak görmüyorum. 3/10 beraberlik deneyebilirsiniz.

ALMERÍA: Julián Cuesta; Ximo Navarro, Trujillo, Dos Santos, Dubarbier; Verza, Azeez; Wellington Silva, Corona, Thievy; ve Hemed.
 
LEVANTE: Mariño; Iván López, Vyntra o Juanfran, Navarro, Toño; Morales, Diop, Simao, Rubén; Uche ve Barral.

* No bet *

Malaga'da orta saha Camacho, stoper Angeleri kadroda yoklar.

Real Sociedad'ta önemli bir eksik yok.

İki takımın da sezon boyunca çok kötü performanslarına da şahit oldum. Malaga evinde daha iyi oynayabilen bir takım.  Sociedad da deplasmanlarda kaybolabiliyor. Vela'nın dönmüş olması onlar için bir artı. Üstelik Vela milli takıma da katılmadı. Malaga'ya dönük bir maç beklesem de Sociedad da gol bulabilir.

MÁLAGA: Kameni; Rosales, Torres, Weligton, Boka; Amrabat, Darder, Recio, Castillejo; Samu García ve Juanmi.

REAL SOCIEDAD: Rulli; Zaldua, Ansotegi, Iñigo Martínez, Yuri; Granero, Rubén Pardo, Xabi Prieto; Canales, Vela veya Chory Castro ve Agirretxe.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder