Nisan 14, 2015

Madrid derbisi

* Kg var *

Atletico'da eksik yok.

Real Madrid'te eksik yok.

Bu senenin Atletico'sundan biraz bahsetmem gerek. Geçen sezon iki kulvarda da şampiyonluğa giden takımdan birer tık daha aşağıda bir takım var. Zorlandıkları bölge defansif kısımları. Real ile kral kupası maçlarını Ocak ayında oynarken, özellikle ilk maçta Ronaldo'nun eksikliği işlerine gelmişti. (Ronaldo 60. dakikadan sonra görev yapmıştı) Real adına o gün, Atletico'nun sahasında üretken olamayan bir takım izlemiştik. Keza Modric de hem iki kral kupası maçında hem de ligde 4-0 Atletico galibiyeti ile biten maçta görev yapmamıştı. Real Madrid'in Atletico'ya göre pasif kaldığı 2015'te oynanan bu 3 maçı çok fazla göz önüne almamanızı isterim. Kral Kupası rotasyonlu kadrolarla oynanan maçlardı, ligdeki maçta da James, Modric, Marcelo, Ramos ve Pepe Real'in eksikleriydi.

Bu maçta iki takım da tam kadro olacak. Real Madrid'te Casillas'ın formsuzluğu dışında, genel anlamda takım savunmasında maç içinde oluşan düşüşler zaafları. Ayrıca Ramos'un duran toplardaki hataları da bu sezonun Real adına kalesinde gol görme nedenleri. Atletico'ya gelirsek onlarda da kalede Oblak olacak. Oblak ligde üst üste kalesini gole kapattığı, yüksek toplarda etkili kurtarışlar yaptığı maçlar oynadı. Buna karşın Malaga maçında kornerden kapattığı köşeden gol yemesi de düşündürücü bir olaydı. Diğer yandan bu sezonun bir diğer zaafı da sık sık bahsettiğim gibi sol bek konusu. Sezon başında Ansaldi, ardından Siquera derken son haftalarda o bölge tamamen asıl mevkisi sağ bek olan Jesus Gamez'e teslim edildi. Gamez ilk haftalara nazaran daha alıştı yeni mevkisine, yine de bazı pozisyonlarda ağır kaldığını özellikle karşısında Carvajal ve Bale olucakken zorlanacağını söyleyebilirim.

Maçta kilitlenen bir oyunun aksine, iki tarafın da pozisyona girdiği zevkli bir maç bekliyorum. Hücumu iyi olan iki takıma karşı, defansı her an hata yapmaya müsait iki takım görüyorum ben. Taraf bahsi açısından da; geçmiş maçlara bakınca Atletico daha yakın gibi dursa da gollü beraberlik ya da Real kazanır tarafında olduğumu söylemeliyim. 2-2 ya da 1-2 gibi skorları olası görüyorum maçta.

Atletico Madrid: Moya; Juanfran, Miranda, Godin, Jesus Gamez; Tiago, Gabi, Koke, Arda Turan; Griezmann, Mandzukic.

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo; Kroos, Modric, James; Bale, Cristiano, Benzema.

Stake miktarına ve Avrupa'dan oynayanlar için büro oranına buradan bakabilirsiniz. 

http://www.crypto.tipstrr.com/tips/joker-general-football-picks/atltico-madrid-vs-real-madrid-tip-2

Ayrıca günün diğer şampiyonlar ligi maçına dair bahsime de;

http://www.crypto.tipstrr.com/tips/joker-general-football-picks/juventus-vs-monaco

buradan ulaşabilirsiniz.. Üyelik ücretsizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder