Ocak 19, 2020

Barcelona - Granada İddaa Tahmini 19.01.2020

Barcelona'da Suarez, Dembele sakat. De Jong cezalı. Granada'da orta saha Montoro sakat.

Barcelona Süper Kupa'da yarı finalde elenmenin ardından teknik değişime gitti. Valverde Lig için yeterli bir hocaydı. Fakat iki sezondur Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda aldığı sonuçlar daha yukarıya çıkamayacağını zaten gösteriyordu. Las Palmas ve Real Betis'i çalıştıran Setien ile anlaşıldı. Setien bir sürpriz oldu. Şahsen Xavi'nin görev almasını beklerdim. Xavi'nin biraz daha hazırlanması için Setien'in bir geçiş dönemi olacağını düşünüyorum. Büyük ihtimalle 1.5-2 sene kadar görevde kalarak Xavi'ye kadroyu hazırlayacaktır.

Setien topa sahip olmayı seven bir hoca. Real Betis ile ligde başarılı olamadı ama Avrupa Ligi'nde göze hoş gelen futbolu oynatabiliyordu. Keza Las Palmas ile 2 sezon boyunca beğendiğim bir oyun oynadılar. Barcelona yalnız içeride değil, dışarıda da rakibi üzerinde baskı kuran ve hücum aksiyonlarını daha fazla gösteren bir ekip olacak. Bugün Suarez'in yokluğunda Griezmann 9 numarada bekleniyor. Sol açıkta ise Ansu Fati'yi izleyebiliriz. Carles Perez ve iyileşen Artur'u da 2. yarıda sahada görebiliriz.

Granada tarafına bakarsak ilk yarıda topladıkları puanlarla düşme korkuları yok. Yukarıyı hedefleyeceklerini sanmıyorum. Orta sıralarda güvenli yerde ligi tamamlayacaklardır.

4-0, 4-1 skorlarına yakınım. Son dakikaya kadar gol kovalayan bir Barcelona göreceğiz. 3.5 üstü seçimini 7/10 deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder