Ocak 30, 2020

Barcelona - Leganes İddaa Tahmini 30.01.2020

Barcelona'da Luis Suarez ve Dembele sakat. Leganes'te önemli bir eksik yok.

Barcelona'nın as kadrosuyla sahada olması bekleniyor. Sadece orta alanda Rakitic yerine Puig'i görebiliriz. Setien kupa maçıyla beraber 3'lü denemelerine başladı. Bugün de 3-1-4-2'li bir Barça sahada görebiliriz. Lenglet, Pique, Semedo'nu önünde De Jong, onun önünde Roberto, Vidal, Puig, Alba ileride de Griezmann ve Messi ile sahada olmaları beklenir. Kağıt üzerinde iyi bir kadro ve sistem gibi gözükse de 3'lü savunmaya geçişler her zaman sorunludur. Hafta sonu oynanan Valencia maçında yine 3'lü savunmaya karşı Yarasalar ilk yarıda maçı 3-0 yapabilirlerdi. Setien oyuncuları doğru yerleştirerek verim almaya çalışacak. Bugün özellikle Alba'nın hücuma yaklaşmasıyla ceza sahasında daha etkin bir Barça görebiliriz. Fakat Pique, Lenglet ve Semedo üçlüsü her an kırmızı karta müsait bir oyun geçirecektir.

Leganes'e bakarsak Aguirre'nin yeni geldiği dönemde Valverde'nin Barcelona'sını kendi sahalarında ağırlamışlardı. 5-4-1'li bir sistemle sahaya çıktılar. El Nesyri'nin golüyle ilk yarıyı önde kapatsalar da Barça 2. yarıda Suarez ve Vidal ile 2-1 galip gelmişti. Artık El Nesyri yok. Yine 5-4-1 ile sahada olmaları bekleniyor. Leganes ligde düşme hattında olduğu için as oyuncularını dinlendirebilir. Oscar, Roque Mesa ve Braithwaite yedekte başlayabilir. Tek forvet Carillo ile sahada olacaklar. Eraso, Recio, Ruben Perez ve Aitor Ruibal orta sahada yer alacak. Kağıt üzerinde defansif bir kadro olduğunu söyleyebilirim. Carillo'nun arkasındaki dörtlü teknik oyuncular ama defans yönleri daha ağırlıkta ve skor konusunda yatkın oyuncular değiller. Yine de Barcelona'nın üçlü sisteminde çok net pozisyonlara girebilirler.

Leganes 0-0 üzerine bir oyun kurgulacak. Fakat Barça oyunu başlatırken mutlaka pres yapacaklardır. Net şanslar bulacaklarını düşünüyorum. Leganes gol atar ilk aklıma gelen bahis oldu. 6/10   2-1, 1-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder