Ocak 03, 2020

Valladolid - Leganes İddaa Tahmini 03.01.2020

Valladolid'te sol bek Nacho tek önemli eksik. Leganes'te defansif orta saha Recio sakat.

Noel arasından önce Leganes'in yükselen bir formu vardı. Aguirre'nin gelişinden sonra oyunlarında belli bir yükselme oldu ve bunu sonuçlara da yansıttılar. Özellikle iç sahada Celta galibiyetinin ardından iyi bir orandan Espanyol galibiyetini de yakalamıştık. Aynı şekilde Alaves ve Sociedad deplasmanlarında da puanlarından yanaydım. Bugün de aynı oyunu bekliyorum onlardan. Hücumda efektif olan defansif olarak da fazla pozisyon vermeyen bir Leganes izleyeceğiz.

Valladolid tarafına bakarsak; maçın bilinmezi onlar olacaklar. Aradan önce gol atamayan ve puan alamayan bir Valladolid vardı. Bugün hırslı bir başlangıç yapabilirler. Yine de skora kolay gitmeleri zor gözüküyor. Transfer döneminde gol yüzdesi yüksek bir forvet bakmak zorundalar. Sezon başında da eldeki mevcut forvetlerle işlerinin zor olduğunu söylemiştim.

Ev sahibinin de mutlak puan isteyeceği bir maç olur. Ancak Leganes'in forvetlerine daha fazla güvendiğim için tercihim puan almalarından yana. 1-1, 1-2 skorlarına yakınım. Leganes yenilmez ilk tercihim olur. Düşük oranı nedeniyle alternatif olarak Deplasman 0.5 üstü bahsi de 7/10 düşünülebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder