Ocak 22, 2020

Real Sociedad - Espanyol İddaa Tahmini 22.01.2020

Real Sociedad'ta Illara, Monreal, Moya ve Zurutuza sakat. Januzaj kadroda yok. Espanyol'da forvetler Raul ve Calleri, orta saha Darder ve Marc Roca ile bek Didac vila kadroda yok. Kral kupası'nda tek maç üzerinden müsabaka oynanacak.

Abelardo ile takım oyununu daha iyi oynayan bir Espanyol var. Geniş bir kadroları olduğunu hep söyledim. Ligde son sırada olmayı hak etmiyorlar. Birkaç takviye yaptılar. Stoper Cabrera Getafe'den geldi ve en önemlisi forvet bölgesine Raul de Tomas'ı aldılar. Raul hem kupada hem de ligde golünü attı. Gollerine de devam edecektir. Bu maçta Wu Lei ve Ferreyra forvetini sahada izleyeceğiz. Lig maçlarında az süre alan Victor Sanchez ve Iturraspe orta alanda, sol açıkta ise Vargas bekleniyor. Espanyol iştahlı ve hırslı oyununu sürdürecektir.

Sociedad'a bakarsak, sakatlar nedeniyle oyuncu dinlendirmiyorlar. Ancak önceki turlarda takımın yükünü çeken Januzaj'ın kadroda olmaması önemli. İki kenar oyuncusu Portu ve Oyarzabal'ın yedek başlaması bekleniyor. İki genç oyuncu Sangalli ve Barrenetxea forma şansı bulacaklardır. Hafta sonu 11'de olmayan Willian Jose'yi de forvet bölgesinde göreceğiz. Espanyol daha dinlenmiş bir kadro ile sahada olurken Sociedad ise hücumda 3 değişiklikle sahada.

Espanyol'un ligde son sırada olması ve 'kupayı düşünecek hali yoktur' tezinden oranlar Sociedad lehine düşük. Ben iki takım arasında fark olduğunu düşünmüyorum. Gollü beraberliğe yakınım. 1-1, 2-2 skorlarını görebiliriz. Espanyol yenilmez 7/10 ilk tercihim olur. Espanyol 2 fark yemez seçiminin oranı da değerlendirilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder