Ocak 19, 2020

Mallorca - Valencia İddaa Tahmini 19.01.2020

Mallorca'da önemli bir eksik yok. Valencia'da stoper Garay forvet Rodrigo yeni eksik. Vallejo, Piccini ve Guedes'in sakatlığı sürüyor.

Valencia'da iyi haber son haftaların formda oyuncusu Ferran Torres'in kadroya girmeyi başarması. Sakatlığı vardı, ilk 11'de riske edilmeyebilir ancak sonradan oyuna dahil olacaktır. Maxi Gomez ve Gameiro ile forvet hattında başlamaları bekleniyor. Cheryshev ve Soler ise kanatlarda yer alacak.

Mallorca'ya gelirsek yeni transferleri sağ bek Pozo'yu ilk 11'de görebiliriz. Pozo Sevilla'dan geldi. Sevilla'nın Avrupa Ligi maçlarında şans bulan bir isimdi. Genç ve yetenekli bir oyuncu bugün sağ taraftan bindirmelerini göreceğiz. Muhtemel önünde oynayacak Kubo ile kolay anlaşabilecek bir yapıda olduğunu söyleyebilirim.

Mallorca'nın şiddetle puana ihtiyacı var. Kendi sahalarında yüksek tempoda öne oynamayı seviyorlar. Bir ufak sistem değişikliği ile 5-3-2 sahada olabilirler. Muhtemel 11'lerde Kubo ve Lago gibi iki ofansif isim gözükmüyor. Ancak ilk golü yedikten sonra bu oyuncuların da şans bulacağını söyleyebilirim. Mallorca'nın topa sahip olduğu Valencia'nın ise oyunu kontrol edip yönlendirdiği bir maç olur. 2.5 üstü bahsini 7/10 öne koydum. 1-2, 2-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder