Ocak 04, 2020

Getafe - Real Madrid İddaa Tahmini 04.01.2020

Getafe'de sol açık Kenedy sakat. Jason'un durumu net değil. Yedek kanat oyuncularından Matias Olivera cezalı. Real Madrid'te Ramos cezalı. Asensio ve Hazard sakat.

Real Madrid bu sezon ligin üst sırasındaki takımlarla oynadığı deplasman maçlarında topa hakim olmayı ve rakibe fırsat vermemeyi öncelik olarak gördü. Atletico, Sevilla, Barcelona ve Valencia maçlarında kalesini kapatabildiğini ve basit pozisyonlar vermediklerini izledik. Öte yandan kendileri de net pozisyona az girerken değerlendirme oranları düşük kaldı. Bu 4 maçın 3'ü alt skorlarla ve beraberliklerle biterken sadece Sevilla'yı yenebildiler.

Getafe'nin genelde kendi sahasında Barcelona'ya karşı şansı tutmasa da Madrid derbilerinde Real Madrid'e karşı daha hırslı bir tablo çizebiliyorlar.

Bugün iki tarafın da birbirini kontrol edeceği bir maç izleyeceğiz. Getafe açısından önemli oyuncu Angel olacaktır. 2. yarıda oyuna girmesiyle hareketlenen bir maç izleriz. Real Madrid'te ise Bale'i bekleyebiliriz. 2.5 altı bahsini 6/10 öne koyuyorum. 0-0, 0-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder