Ocak 25, 2020

Valencia - Barcelona İddaa Tahmini 25.01.2020

Valencia'da en önemli eksik kaptan Parejo cezalı. Sol açık Cheryshev yeniden sakatlandı. Barcelona'da Dembele ve Luis Suarez'in sakatlığı sürüyor.

Yarasalar için iyi haber Rodrigo'nu iyileşmiş olması. Bugün 11'de görev yapması bekleniyor.

İki takım hafta içi aslar ve yedeklerin harmanlandığı kadroları ile kağıt üzerinde kolay rakiplerle oynadılar. Buna karşın iki ekibin de zorlandığını söyleyebilirim. Valencia içeride önemli ekiplerle oynarken savunma yönü ağırlıkta takımlar çıkarabiliyor. Bugün topu rakibe vererek kontratağa yönelik bir kadro ile oynayacak gibi gözüküyorlar. Sağda Rodrigo, solda Ferran ve forvette Gamiero ile başlamaları bekleniyor. Orta alanda Soler, Coquelin ve Kondogbia üçlüsü sahada olacak.

Barcelona'ya gelirsek eski paslı sistemlerine geri döndüler. Fakat Messi dışında bitirici pasları atabilen birkaç oyuncuya daha ihtiyaçları var. Bugün De Jong'un katkısı gol bulmalarına yetecektir ancak maçı kazanmaya yeter mi çok emin değilim. Erken tahmin olarak ilk yarı 1.5 altı 7/10 seçimim vardı. Valencia'nın muhtemel ilk 11'ini beğendiğim ve planlarını az çok tahmin edebildiğim için ilk gol Valencia bahsini de değerli görüyorum 6/10 oynayabilirsiniz. 1-1 skoruna yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder