Ocak 05, 2020

Granada - Mallorca İddaa Tahmini 05.01.2020

Granada'da orta saha Gonalons cezalı. Orta saha Yangel Herrera ve oyun kurucu Fede sakat. Mallorca'da forvet Budimir ve orta saha Baba cezalı.

Her iki takımda da as oyuncular eksik. Granada tarafında iyileşen Montoro bir aylık bir iyileşme döneminden sonra sahada olacak. Ön alanda bir eksikleri bulunmuyor. Mallorca tarafında ise hem Budimir hem de Baba vazgeçilmez iki oyuncu. Yerlerine Sene ve Cucho forma giyecekler.

Mallorca rakip ceza sahasına gitme ve oyun kurmak konusunda sorunlar yaşamıyor. Kubo ve Lago'lu iki kanat forvetleri yeteri kadar besleyebiliyor. Zaman zaman bitiricilik konusunda sıkıntılar yaşayabiliyorlar. Bugün gol de yeseler Granada'nın üzerine gidecek bir Mallorca izleriz. Endülüs ekibinin hücum performansını son haftalarda beğenmiyorum. Hem Vadillo hem de Puertas yeterli bindirmeleri yapamıyorlar. Aynı şekilde orta alanda oyun kurmakta da zorlanıyorlar. Taraf bahsine girmek zor. Mallorca deplasmanlardan puan çıkarmakta zorlanan bir takım. Ancak gol de yeseler tüm hatları ile Granada'nın üzerine gideceklerdir. Deplasman 0.5 gol üstü bahsini 7/10 deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder