Ocak 26, 2020

Real Sociedad - Mallorca İddaa Tahmini 26.01.2020

Real Sociedad'ta bek Monreal, oyun kurucu Zurutuza ve orta saha Illaramendi sakat. Forvet Willian Jose transfer görüşmelerinde kadroda yok. Mallorca'da önemli bir eksik yok.

Sociedad hafta içi kupa maçında as kadrosunu kullandı. Sadece sağ açık Portu son 15 dakika görev yaptı. Jose'nin ayrılması söz konusuyken forvet kısmında Isak dışında bir alternatifleri kalmıyor. Isak şu ana kadar Jose'yi yedekleyebilen ve yeteneğiyle daha fazlasını da yapabileceğini gösteren bir oyuncu oldu. Fakat tüm yükün genç bir oyuncunun üzerine binmesi hedefleri büyük olan bir ekip için bana göre doğru değil. Sociedad kupada as kadrosunu kullanmayı sürdürdükçe ligde bazı düşüşler yaşayacaktır. Bugün de puan kayıpları bana göre olası, dikkatli olunmalı.

Mallorca'ya gelirsek kendi evlerinde yine iyi bir oyunla rahat bir galibiyet aldılar. Valencia'ya 4 gol atmak pek normal değildi, biraz da öğle maçı olmasının etkisi vardı. Bu oyunu genelde deplasmanlara yansıtamıyorlar. Deplasman performansları biraz güvenilir olsaydı Mallorca puan alır diyebilirdim. Kupada ise salı günü oynadılar ve as kadro dinlendirildi.

Erken tahminim de Sociedad ilk yarıyı kazanır seçimini düşünmüştüm. Fakat kupadaki as kadro seçimi bugün ister istemez bazı düşüşler doğurabilir. İlk 45'te kalelerinde gol görebilirler. Muhtemel 11'lerden sonra iki takım gol atar bahsine daha yatkınım. 6/10 KG var oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder