Ocak 26, 2020

Real Valladolid - Real Madrid İddaa Tahmini 26.01.2020

Real Valladolid'te eksik yok. Madrid'te Carvajal cezalı. Asensio, Bale, Hazard sakat. Vinicius, Brahim Diaz kadroda yok.

Real Madrid Süper Kupa sınavlarından itibaren savunma performansını iyileştirdi. Tabi bunda orta sahanın kenarlarında Zidane'nin orta saha oyuncuları oynatmasının etkisi de büyük. Valvarde, Casemiro ve Kross'tan kesinlikle vazgeçmeyen bir Zidane izliyoruz. Isco ve Modric değişimi zaman zaman yaşanırken forvette Benzema'nın partneri de Bale ya da Rodrygo olabiliyor. Bugün Carvajal'ın yerinde Nacho'yu izleyebiliriz. Benzema ve Rodrygo forvette yer alırken, Modric ise ortanın sağında bekleniyor.

Valladolid düşme hattına yakın seyrediyor. Baskılı direkt kaleye giden net bir oyunları var. Fakat Sergio forvet konusunda takviye yapmayarak hata yapıyor. Mevcut forvetlerle düşme bölgesine daha da yaklaşabilirler. Bugün 4-1-4-1 gibi bir düzenle sahada olmaları bekleniyor. İki takımın da orta alanda kalabalık olması oyunun bu bölgede kilitlenmesini sağlayacaktır. İki formda kaleciyi de düşününce uzun süre 0-0 gidebilecek bir maç görebiliriz. Erken tahmin olarak 2-3 gol seçimine yönelmiştim. Valladolid'in muhtemel kadrosundan sonra 3.5 altının biraz daha net bir bahis olacağını düşünüyorum. 7/10 oynanabilir. 1-1, 0-1 skorları olası gözüküyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder