Aralık 22, 2019

Real Madrid - Athletic Bilbao İddaa Tahmini

Real Madrid'te Casemiro cezalı, Lucas, Hazard, James, Asensio ve Marcelo sakat. Bilbao'da sağ bek Capa, sağ kanat De Marcos, oyun kurucu Muniain, forvet Aduriz, sol açık Cordoba ile ofansif oyuncu Sanchet kadroda yok.

Bilbao'da sağ bekte Capa, Cordoba ve Sanchet önemli eksikler. Özellikle Capa ve Cordoba son haftalarda Bask ekibinin skor bulmasında öne çıkan oyunculardı. Eksikler nedeniyle Bilbao teknik direktörü Garitano farklı bir sistem deneyebilir. 5'li bir savunma ile 5-4-1'li bir düzende sahada olabilirler.

Real Madrid El Clasico'nun kazanan tarafıydı. Maç 0-0 bitmiş olsa da uzun bir zamandır El Clasico'larda bu kadar üstün bir Real Madrid izlememiştim. Genelde iki ekip de bölüm bölüm iyi oynardı. Ancak Real'in maçın tamamında baskın olduğunu gözlemledim ki bu da orta sahalarındaki Valverde katkısıyla oldu. Valverde her maçta üzerine koyarak gidiyor ve Modric'i yedeğe yollamış durumda. Bugün Casemiro'nun yokluğunda Modric'i de 11'de görebiliriz. Isco, Benzema ve Rodrygo da forvet hattında olacaklar.

Real Madrid'in hata yapacağını düşünmüyorum. Çok gollü bir maç izlemeyiz. 3.5 altı ve Real Madrid kazanır seçimini 6/10 oynayabilirsiniz. 3-0 ya da 2-0 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder