Aralık 14, 2019

Atletico Madrid - Osasuna İddaa Tahmini 14.12.2019

Atletico Madrid'te Savic, Vitolo, Costa sakat. Sol bek Lodi kadro dışında. Osasuna'da kaleci Ruben Martinez, sol açık Villar ve forvet Marc Cardona kadroda yok.

Osasuna bu tür sert deplasmanlarda savunma yönü ağırlıkta olan takımlarla sahada olabiliyor. Arrasate'nin belirgin bir sistemi yok. 4-4-2, 4-2-3-1, hatta Getafe deplasmanında oynadıkları gibi 5-4-1'i bile izleyebiliriz Osasuna'dan. Tüm bu sistemlerin aslında ortak noktası orta alanı kalabalık tutmak olacaktır. Osasuna açısından Avila herşey demek. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle sezona damga vuran bir forvet haline geldi. Tek başına tüm Atletico Madrid defansıyla boğuştuğunu izleyeceğiz.

Atletico'da sol bekte Saul'u görebiliriz. Saul'dan boşalan orta sahaya ise Herrera gelecek. Lokomotiv kadrosunun aynısı bahsettiğm değişiklikle birlikte sahada olacak. Felix, Morata ve Correra'lı hücum izleyeceğiz. Ruslara karşı zorlanmayan ve skora erken giden bir Atletico vardı. Osasuna'yı ise açmakta zorlanabilirler. Tempoyu ise sürekli yüksek tutamayacaklardır. Ev sahibi kazanır seçeneğinden önce alt bahsine yönelirim. 2.5 altı seçimini 6/10 deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder