Aralık 15, 2019

Valencia - Real Madrid İddaa Tahmini 15.12.2019

Valencia'da Mangala, Piccini, Guedes, Cheryshev, Kang Inn, kaleci Cillessen, forvetler Maxi ve Gameiro sakat. Real Madrid'te Hazard, Asensio, Marcelo, James sakat. Mendy cezalı.

Real Madrid'te, Isco, Benzema ve Rodrygo'lu bir forvet hattı görebiliriz. Tek sorun sol bekte kimin görev yapacağı muhtemel 11'lerde Militao'nun o bölgede yer aldığını gördüm. Nacho da bir seçenek. Sanıyorum Zidane her ikisini de El Clasico öncesi denemek isteyecektir. Dönüşümlü olarak görev yapabilirler.

Valencia'da eksikler uzun bir dönemdir fazla. Buna karşın her zaman forvetleri sağlıklı olduğu sürece ön alanda skor bulan ve maçı dengeli götüren bir Valencia izleriz demiştim. Bugün o forvetlerden ikisi de oynamayacak. Sadece Rodrigo ve Ferran Torres ile bu maçı sürükleyebilmeleri zor. Kenardan gelip oyuna katkı verebilecek 4. forvet Sobrino dışında bir isimleri de olmayacak. Hafta içi son dakikalara kadar savunma yapmak zorunda kaldıkları maçın yorgunluğunu da hissedeceklerdir.

Real Madrid oyuna iyi başlayarak öne geçebilir. Valencia ise geriden gelmeye çalışan taraf olacaktır. İlk golü Real Madrid atar 7/10 tercihim olur. Taraf bahsinde Real Madrid'e yakınım. Tek farkla Real Madrid kazanır seçeneği düşünülebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder