Aralık 11, 2019

Club Brugge - Real Madrid İddaa Tahmini

Real Madrid'te Marcelo, Asensio, Lucas, James, Hazard sakat. Ramos ve Kross kadroda yok. Brugge'ta sol açık Diatta ve sağ bek Mata cezalı.

Grupta ilk iki sıra belli oldu. PSG'nin liderliği ve Real Madrid'in ikinciliği kesin. Brugge ve Galatasaray 3.'lük yarışındalar. Galatasaray kazanarak Brugge'ün puan kaybını beklemek zorunda. Brugge ise Galatasaray'ın kaybetmesi halinde yenilse dahi 3. olacak.

Galatasaray açısından kendi sahasında son dakika golüyle Brugge ile berabere kalınca aslında bir bakıma tren kaçmış oldu. Bugün Belçika ekibi kendi sahasında oynayarak ipleri de elinde tutuyor. Büyük ihtimalle iki takım da bugün yenilerek kaderlerine razı olacaklardır. Yine de Brugge'ün kendi evinde bir puana biraz daha yaklaşabileceğini düşünüyorum.

Real'de ilk 11'in şu şekilde olması bekleniyor;

Areola; Odriozola, Militão, Nacho, Mendy; Valverde, Modrić, Isco; Vinícius, Jović, Rodrygo

Açıkcası Modric, Isco ve Valverde'li bir orta saha ile yaratıcılıkta ve pozisyona girmekte zorlanacaklarını düşünmüyorum. Vinicius ve Jovic'in bitiricilikleri skoru tayin edecektir. 1-2, 2-2 skorlarına yakınım. Real Madrid 1.5 üstü gol atar seçimini değerli bulduğumu belirtmeliyim. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder