Aralık 14, 2019

Granada - Levante İddaa Tahmini 14.12.2019

Granada'da stoper German ve yedek orta saha Montoro sakat. Levante'de stoperler Oscar Duarte, Rober Pier, Vezo orta saha Melero sakat. Yedek stoper Eliseo cezalı. Sol bek Clerc kadro dışında.

Levante'de iyi haber stoper Postigo'nun iyileşmiş olması. Ancak partneri olarak tandemde yine genç takımdan bir oyuncu olan Pereira'yı izlememiz olası. Çünkü kadrodaki tüm stoperler sakat. Geçen hafta yine genç takımdan Eliseo'yu tandemde Coke ile birlikte izlemiştik. Eliseo ve Coke'nin performansı Levante'ye 4 gol olarak geri dönerken Eliseo kırmızı kartla atılmıştı. Paco Lopez, Coke'yi de bu hafta yedeğe çekecek gibi gözüküyor. Hücumda ise Roger ile Morales çifti devam edecek.

Granada'ya gelirsek sezona harika başlayan ekibin düşüş yaşaması normaldi. Kasım ayını galibiyetsiz kapattılar. Geçen hafta Alaves'i rahat bir şekilde yenerek tekrar yukarıya doğru pozitif ivme yakalayabilirler. Levante'nin stoper sorunlarını da en iyi şekilde değerlendireceklerdir. 2-0, 2-1 skorlarına yakınım. Granada kazanır seçimini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder