Aralık 22, 2019

Levante - Celta Vigo İddaa Tahmini 22.12.2019

Levante'de stoperler Vezo, Duarte ve Pier ile orta saha Melero'nun sakatlığı sürüyor. Celta'da kaleci Sergio ve sol bek Junca sakat.

Levante rakibi Celta'dan daha fazla puan topladı ve orta sıralarda. Yine de sezon sonu için aslında çok rahat değiller. Bu sezon 4-4-2'yi tercih eden bir Levante var. Paco Lopez'in orta sahanın sağında kullandığı Melero'nun sakatlanmasının ardından son 3 maçta Bardhi ve Rochina ile iki kanatları kurduğunu izledik. Teknik oyuncular Bardhi ve Rochina'nın aynı anda sahada olması forvetleri rahatlatmak ve skor bulmak adına Levante'yi birkaç kademe üste taşıyor. Ancak aynı oranda savunma güvenliği de kanatları iyi kullanabilen takımlara karşı sorunlar yaratıyor. Son 3 maçta 4 gol buldular. 9 da gol yediler.

Celta tarafına gelirsek Oscar yönetiminde bir galibiyet alabildiler. Hala çok rahat değiller. Leganes deplasmanı ve Mallorca karşısında hücumda becerikli bir görüntü verdiler. Fakat defansif olarak henüz istenen noktada değiller.

1-2, 2-2 skorlarına yakınım. İki taraftan birinin mutlaka 2. golü bulacağını düşünüyorum. 2.5 üstü seçimini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder