Aralık 06, 2019

Levante - Valencia İddaa Tahmini 06.12.2019

Levante'de stoperler Vezo, Duarte, Rober Pier ve Postigo ile orta saha Melero sakat. Valencia'da Kang Inn, Kondogbia, Guedes, Cheryshev, Piccini, Mangala ve Sobrino sakat.

Valencia bölgesinden iki ekip karşılaşacaklar. Her derbide olduğu gibi bu derbide de favorinin olmadığını hatırlatmam gerek. Valencia'nın çok iyi olduğu sezonlarda bile Levante kendi sahasında kolay kolay puan vermemiştir. Ev sahibi biraz daha sıkıntılı bir şekilde derbiye çıkacak, orta alan ve ön alanda sorunları yok. Ama as stoperlerinin yokluğu Levante'yi zorlayacaktır. Paco Lopez'in ekibinde genç takımdan alınan 22 yaşındaki stoper Eliseo ve bek özellikli Coke tandem hattında yer alacak.

Valencia'ya bakarsak Diakhaby ve Garay'ın iyileşerek kadroya alınması müjdeli haber oldu. Yoksa ezeli rakibi gibi Valencia da maça sorunlu çıkacaktı. Levante'ye göre daha güvenilir bir defans hattıyla sahada olacaklar. Önemli ve yeni bir eksikleri yok. Celades'in ekibi deplasmanlarda her zaman skor buldu. Bugün de bulacaklarını düşünüyorum. 8/10 İki takım da gol atar bahsi önceliğim olur.  1-2, 2-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder