Aralık 13, 2019

Alaves - Leganes İddaa Tahmini 13.12.2019

Alaves'te stoper Lugardia ve orta saha Wakaso cezalı. Orta saha Pina sakat. Leganes'te stoper Siovas ve orta saha Recio sakat.

Her iki takım da düşme potası adına önemli bir maça çıkıyor. Alaves açısından durum rahat gibi gözükse de sezon sonunda daha altlarda olabilirler bu yüzden iç saha maçları önemli. Diğer yandan Leganes geçen hafta kazanarak morallendi.

Alaves iç sahada skor bulmakta zorlanmıyor. Hücumda çoğalan ve bitirici isimleri fazla olan bir takımları var. Diğer yandan Leganes yeni teknik direktörü ile Sevilla ve Sociedad deplasmanlarına çıktı. Sevilla'ya 1-0 yenilirken, Sociedad ile 1-1 berabere kaldı. Sevilla deplasmanında da rakibinin baskısına boyun eğmeyen ve özellikle ikinci yarı başlarında net pozisyonlara giren bir takım vardı. Bugün de Alaves önde gibi gözükse de Leganes skor bularak maçı dengede tutabilir.

İki haftadır 0-0 biten Cuma maçları izliyoruz. Bu anlamda gol var bahsi ürkütücü oluyor. Dengeli bir maça yakın olduğum için beraberlik seçimini 5/10 öne koydum. 1-1 ya da 2-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder