Aralık 10, 2019

Ajax - Valencia İddaa Tahmini 10.12.2019

Ajax'ta as kanat oyuncuarı Promes ve Neres sakat. Valencia'da kaleci Clisssen, forvet Maxi Gomez yeni eksik. Stoper Garay cezalı. Cheryshev, Guedes, Kondogbia ve Piccini uzun zamandır sakatlığı süren isimler.

Ajax'a gruptan çıkmak için beraberlik yetiyor. Valencia ise mutlaka kazanmak zorunda. Valencia kazanırsa, Chelsea'nin de kazanması halinde Ajax 3. sırayı alıyor. Son dakikaya kadar heyecan dolu bir maç izleyeceğiz. Chelsea'nin galibiyet haberi Valencia'yı da kamçılayacaktır. Her iki tarafta da eksikler var. Yedekten gelip maça enerji koyabilecek isimlerden yoksun olacaklar. İlk 11'lerle birşeyler yapmak zorundalar.

İlk maçta güçlü bir Ajax performansı izlemiştim. İlk maçtan farklı olarak bugün Promes sahada olamayacak. Bugün Ajax'ın beraberliğe değil kazanmaya oynayacağını söyleyebilirim. Aynı Chelsea gibi Ajax da beraberliğe oynayabilecek bir takım değil.

Valencia'ya gelirsek evet eksikleri çok, fakat bu eksikleri hissetmeden yollarına devam ediyorlar. 3 güçlü forvetlerinin olması hep ayakta kalmalarını sağladı. Bugün o 3 forvetten Maxi sahada olamayacak. Gameiro ve Rodrigo da skora gitmek konusunda formda ve yeterli olacaktır.

Zaman zaman yükselen bir tempo görürüz. Ajax'ın ilk maçtaki kadar baskın olabileceğini düşünmüyorum. Valencia net şanslar bulabilir. Son dakikalarda skor şekillenir diye düşünüyorum. Oranı düşük olsa da Valencia iki fark yemez bahsi ilk gözüme çarpan bahis. 7/10 Skor olarak 1-1, 1-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder