Aralık 15, 2019

Getafe - Valladolid İddaa Tahmini 15.12.2019

Getafe'de orta saha Bergera ve sol açık Kenedy sakat. Valladolid'te sol bek Nacho en önemli eksik.

Getafe hafta içi zorlu bir maç yaptı. Perşembe günü Krasnodar'ı yenerek Avrupa Ligi'nde devam dediler. As isimlere şans verildi. Sağ açık Jason ve Angel 70 dakika forma giyerken forvet Jorge Molina son 20 dakika sahadaydı. Bugün Angel yedekte başlarken Molina ve Mata ikilisini sahada göreceğiz.

Valladolid tarafına bakarsak şu dönemde kısır futbolları ve skor sıkıntıları var. Son 4 maçtır gol atamadılar. Gol atamamalarına rağmen bu 4 maçta 2 beraberlik almayı başardılar. Valladolid'in kötü oynadığını söyleyemem ama geçen sezondan kalan bitirme sorunları bazen sıkıntılı dönemler geçirmelerini sağlıyor.

Bugün Getafe'nin yorgunluğu ile beraber 0-0 gidebilecek bir mücadele izleyebiliriz. Getafe açısından 2. yarıda oyuna girebilecek Angel oyunu hareketlendirecektir. Valladolid ise duran toplar ve savunması ile etkili olmaya çalışacak. Sergio ve Valladolid, Bordalas'lı Getafe ile geçen sezon kupa da dahil olmak üzere 4 kez karşılaştı. 3 beraberlik ve tek yenilgi aldılar. Yenildikleri tek maçta uzatmalarda Angel ile golü yediklerini hatırlatmam gerek. Valladolid'in oyun tarzı Getafe'nin kolay açabildiği bir sistem değil. Bugün de ev sahibi kazanır bahislerine dikkat etmenizi öneririm. 0-0, 1-1 skoruna yakınım. 5/10 beraberlik denerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder