Aralık 18, 2019

Barcelona - Real Madrid İddaa Tahmini 18.12.2019

Barcelona'da Artur ve Dembele sakat. Real Madrid'te Marcelo, Hazard, Asensio, James ve Lucas sakat. 10. haftanın ertelenen derbisi bugün oynanıyor.

Katalanlar ön alanı ile güven veriyor ama savunma için aynı şeyi söyleyemem. İçeride Sevilla hariç her takımdan gol yediler ki Sevilla'nın da De Jong ile ilk 15 dakikalık bölümde neler kaçırdığı hala aklımda. Kenar beklerinde zorlanan, tandemde Pique'nin ayakta kalması ile çabalayan orta sahada ise Busquets'in iyi olmadığı bir Barça var.

Real Madrid'e gelirsek hücumda fazla seçenekleri olmadığı için kapanan takımları kolay açamıyorlar. Bugün karşılarında üzerlerine gelen bir Barça olacağı için pozisyona girmekte zorlanmayacaklardır. Tek sorun Benzema ve Rodrygo'nun bitiriciliğinde olur ki onda da Benzema sazı eline alır. Orta sahada 4'lü bir takım bekleniyor. Valvarde, Kross, Modric ve Casemiro'lu bir orta alan beklense de ben Isco'nun da şansı olduğunu düşünüyorum. Bale ise 2. yarıda değerlendirilecek gibi.

Hakem Hernandez ile 3 El Clasico oynandı.

2015/2016 Barcelona-Real Madrid 1-2
2016/2017 Real Madrid-Barcelona 2-3
2017/2018 Barcelona-Real Madrid 2-2

Bu 3 maçta da 3 kırmızı kart izledik. Sergio Ramos 1-2 ve 2-3 biten maçlarda krımızı kart görürken, Sergi Roberto ise 2-2 biten maçta kırmızı kart görmüştü. Jose Hernandez Hernandez yönetiminde bol kartlı, tartışmalı pozisyonlu ve muhtemel kırmızı kartlı bir maç izleyeceğimizi söyleyebilirim.

Barcelona hücum oyuncuları ile Real Madrid ise orta sahası ile güçlü olacak. 2. yarının son bölümlerinde daha fazla açılan bir oyun görebiliriz. Bir tarafın eksik kalması ise dengeleri fazla değiştirmeyecektir. 2-2 ya da 3-2 skorlarına yakınım. 3.5 üstü bahsini öne koydum. Taraf bahsinde ise Handikap 0 ya da beraberlik arasında bir seçim yapılmalı. İki seçimi de eşit görüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder