Şubat 01, 2020

Granada - Espanyol İddaa Tahmini 01.02.2020

Granada'da orta saha Montoro sakat. Epsanyol'da orta saha Marc Roca cezalı.

Granada çarşamba günü 120 dakika süren bir kupa maçından çıktı. Hücumda en az süre alan ve uzatmalarda oynayan oyuncu Soldado oldu. 2. forvet Carlos Fernandez, sağ açık Puertas, kanat forvetler Vadillo ve Darwin Machis (dönüşümlü olarak) forma giydiler.

Espanyol'a gelirsek kupadan erken elendiği için hafta içi maçı yoktu. Geçen hafta Bilbao karşısında tahmin ettiğim gibi dengeli bir oyun çıkardılar. Bilbao mağlup edilmesi zor bir takım ve geriden gelerek beraberliği sağlamaları önemliydi. Raul De Tomas'ın yanına Adrian Embarba'yı da eklediler. Bu iki oyuncu geçen sezon Rayo Vallecano'yu taşıyan isimlerdi. Yeniden buluşmaları önemli.

Bir tarafta kupada çeyrek finale kalan Granada 4 Şubat Salı günü Valencia'yı ağırlayacak. Ligde ise orta sıralardalar ve rahatlar. Diğer tarafta 3 puana altın gözüyle bakan dipten kurtulmaya çalışan Espanyol. Katalanlara 1 puan da yetmeyecektir ve kazanmak için sonuna kadar şartları zorlarlar. Beraberlikte iade Espanyol bahsi daha sağlam bir bahis olabilir. 0-1, 1-2 skorlarına yakınım. Espanyol kazanır seçimi 7/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder