Şubat 26, 2020

Real Madrid - Manchester City İddaa Tahmini 26.02.2020

Real Madrid'te Hazard ve Asensio sakat. Manchester City'de Sane'nin durumu net değil.

Real Madrid iki haftadır galibiyetten uzak ancak kötü olduklarını düşünmüyorum. Hafta sonu Bale, Lucas, Valverde, Mendy ve Jokic dinlendiler. Bugün Bale ve Benzema çift forvet sahada yer alabilirler. Arkasında ise Modric, Valverde, Casemiro ve Kross'lu bir dörtlü bekleniyor. Muhtemel oyuncular bu şekilde gözükse de Zidane sürpriz kadrolar sahaya sürebiliyor. Yüksek miktar bahisler almadan önce mutlaka kadroları kontrol etmenizi tavsiye ederim.

City tarafına gelirsek ceza sahasına her zamanki gibi rahat gelen bir Guardiola ekibi var. Laporte ve Fernandinho ile beraber geriden oyun kurma yüzdeleri gayet yüksek. Büyük ihtimalle Zidane bu oyunu kırmak için bu iki stoperin üzerine baskıyla maça başlayacaktır. Fakat Benzema ve Bale'den bu baskıyı uzun süre yapmasını da bekleyemeyiz.

City'nin mevcut 11'ini ve sonradan oyuna girebilecek Mahrez, Jesus gibi isimlerle biraz daha etkili olabileceğini düşünüyorum. Forvetlerden daha çok duran toplarla orta saha ya da stoperler skor yönünden şanslı olabilirler. 2-2, 3-2 skorlarına yakınım. Gol var bahsini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder