Şubat 27, 2020

Sevilla - Cluj İddaa Tahmini 27.02.2020

İki takımda da önemli bir eksik yok.

Sevilla'da Banega bir süredir ilk 11'de başlamıyor. Hem lig hem de Avrupa maçlarında Banegasız takımlar izliyoruz. Gelecek sezon takımda olmayacağı için şimdiden alıştırma yapıldığını söyleyebilirim. Joan Jordan, Oliver Torres ve Gudelj'li bir orta saha görebiliriz. Forvette ise Nolito, El Nesyri ve Suso üçlüsü sahada bekleniyor. Kağıt üzerinde ofansif bir kadro ile sahada olacaklar. Bu kadroda oyun sıkıştığında Ocampos'un oyuna girmesi beklenebilir. Deplasmandan 1-1 ile döndüler.

Cluj ekibine bakarsak defansif bütünlük olarak iyi bir takımları var. Etkili de bir kalecileri olduğunu söyleyebilirim. Ancak oyunun ofans yönünde bazı sıkıntıları olduğu bir gerçek. Sevilla'ya karşı turu geçmek için mutlaka 1 gol bulmak zorundalar. Fakat oyunun başlangıcında tempo yapacaklarını düşünmüyorum. Kendi yarı alanlarında kalarak Sevilla'yı karşılayacaklardır.

Sevilla öne geçerek turun ipini elinde tutar ve oyunu kontrol eder. İkinci golü kolay bulamazlarsa ise oyun Cluj'a doğru kayabilir. Çok gollü bir maç izleyeceğimizi düşünmüyorum. 2-0 ya da 2-1 gibi skorlara yakınım. TGS 2-3 seçimini öne koyarım. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder