Şubat 15, 2020

Villarreal - Levante İddaa Tahmini 15.02.2020

Villarreal'de stoper Pau Lopez, Levante'de yedek açık oyuncusu Hernani sakat.

Villarrel'de Calleja orta alanda Trigueros ve Cazorla'yı birlikte kullanmayı tercih ediyor. Forvete Paco'nun gelmesi ile Gerard'ın kenara kaydığını da izliyoruz. Gerard asist yönü ön planda olan ve başka bir forvetle oynadığı zaman rahatlayan bir oyuncu. Bu anlamda Paco'nun 11'e eklenmesi ile Villarreal'in skor bulmakta zorlanmayacağını göreceğiz.

Levante tarafına bakarsak Rochina ve Bardhi gibi iki teknik oyuncu sağlıklı olduğunda ve aynı anda 11'de başladığında pozisyona girmekte sorun yaşamadıkları gibi bitiricilik konusunda da efektif maçlara imza atabiliyorlar. Geçen hafta Leganes karşısında onlara karşı gelmiştim. Fakat iyileşen Bardhi ve Rochina 11'de başlayarak maçın Levante lehine erkenden bitmesini sağladı. Zaten iki iyi forveti olan Levante orta saha oyuncularından da katkı geldiğinde skor kolay gidiyor.

İki tarafın da ceza sahasında etkili olacağı bir maç izleyeceğiz. Valencia bölgesinden iki takımın derbi maçı da olacak aynı zamanda. İki taraf adına da 2-1 skoru denenebilir. KG var bahsini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder