Şubat 22, 2020

Barcelona - Eibar İddaa Tahmini 22.02.2020

Barcelona'da Alba, Dembele ve Suarez sakat. Eibar'da stoperler Ramis ve Bigas, forvet Kike sakat. 3. forvet Charles cezalı.

Barça'da yeni transfer Braithwaite'ı ikinci yarıda izleyebiliriz. Ansu, Griezmann ve Messi forveti bozulmayacak gibi duruyor. Danimarkalının gelişinin Griezmann'ı hareketlendirmesini bekliyorum. Bugün Fransız oyuncudan ekstra bir performans izleyebiliriz. Setien yönetiminde ilk çıktıkları Granada maçı hariç kendi sahalarında ilk yarılarda en az 2 gol atan bir Barça izledik. Kupada Leganes, ligde Getafe ve Levante'ye karşı devrede 2 farkı yakalayarak soyunma odasına gittiler. Maçlara hızlı başlayan ama 2. yarılarda oyundan düşen bir Barça izliyoruz. Tabi ki yedeklerin sahadakilerle aynı ayarda olmaması da buna etken olabiliyor.

Eibar'a gelirsek düşme hattına çok yakınlar, iç sahadaki mücadeleleri ile ayakta kalabilirler. Deplasman için yetersizler. Bugün de her zamanki gibi Orellana'nın performansı kaderlerini belli edecektir. Hücumda Barça'yı zorladıkları bazı pozisyonlar görebiliriz. Zaman zaman daha iyi bile olabilirler ama skor bulmada çok şanslı bir maç çıkaramayabilirler. 3-0, 3-1 skorlarına yakınım. İlk yarı 1.5 üstü seçimini değerli bulduğumu söyleyebilirim. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder