Şubat 22, 2020

Celta Vigo - Leganes İddaa Tahmini 22.02.2020

Celta Vigo'da önemli bir eksik yok. Leganes'te kaleci Cuellar'ın sakatlığı sürüyor. Forvet Braithwaite Barcelona'ya transfer oldu.

Vigo geçen hafta Real Madrid karşısında son dakikalarda beraberliği yakalayarak sürpriz bir puan aldı. Beraberlikten daha çok Smolov'un gol atması önemliydi. Milli forvet ne kadar önemli bir oyuncu olsa da Rusya'dan gelip İspanya'ya alışmak o kadar kolay değil. Celta'nın da boşa geçirecek zamanı yok açıkcası. Gol atabilecek oyunculara ihtiyacı var. 2-2'nin moralini bu maça yansıtmalarını beklerim. Ancak yeni teknik direktörleri ile iç sahada hep hayal kırıklığı yarattılar. Karşılarında iyi defans yapan ve gömülü oynayan bir takım olacak. Açmakta zorlanabilirler. Gol için ikinci yarıyı bekleyebiliriz.

Leganes'e gelirsek Celta gibi düşme hattından kurtulmaya çalışıyorlar. Durumları kritik çünkü saygı duyduğum Aguirre'ye rağmen iki forvetlerini satmak hiç de akıl karı değildi. El Nesyri'den sonra zaten yalpaladılar, şimdi Braithwaite'ın gidişi de tuz biber ekti diyebilirim. Tamam transferler yaptılar ama bu oyuncuların alışma devresi için en az bir ay gerek ve bu kadar zamanları yok. Aguirre tamamen defansif bir 11 sahaya sürüyor. Takımın 3. forveti Carillo 9 numara olarak ileride yer alacak. 5'li savunmanın önünde solda bek orijinli Kevin ile sağda teknik orta saha Eraso forveti besleyecek oyuncular. Genel anlamda kalesini iyi kapatacak ama ileride çoğalamayacak bir Leganes izleriz. Gol yiyene kadar bu oyunu açacaklarını düşünmüyorum.

Devreye beraberlikle girilmesi olası. 1-0, 0-0 skorlarına yakınım. İlk yarı beraberlik seçimi 5/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder