Şubat 14, 2020

Valencia - Atletico Madrid İddaa Tahmini 14.02.2020

Valencia'da Garay, Coquelin, Piccini ve Rodrigo sakat. Yeni transfer Florenzi cezalı. Atletico'da Felix, Costa, Herrera ve Trippier sakat.

Valencia açısından Rodrigo'nun yokluğu önemli. Ancak onsuz da içeride iyi maçlar oynadıklarını söylemek gerek. Ligin üst sırasındaki Getafe, Real Sociedad, Sevilla, Barça ve Real Madrid'i kendi sahalarında ağırlayan bir Valencia izledik. Bu maçların Barcelona hariç tamamında gollü beraberlikler aldılar. Barcelona'yı ise yendiklerini hatırlatmam gerek.

Atletico'ya bakarsak bu sezon deplasmanlarda alabildikleri en iyi sonuç beraberlik. Mallorca, Betis ve Leganes dışında hiç bir takımı dışarıda yenemediler. Mallorca ve Leganes'in düşme hattında olduğunu belirtmeliyiz. Koke'nin dönüşü en azından duran topların etkin kullanımı açısından Atletico'ya olumlu yansıyacak. Morata iyileşti ama yedekte başlaması olası. Diğer sevindirici haber ise Arias'ın sağ beke geçmesi olacak.

Tüm veriler beraberliğe işaret ediyor. Ne Valencia'nın ne de Atletico'nun kazanabileceğini düşünmüyorum. 1-1 skoruna yakınım. Beraberlik öne koyduğum tahmin. 5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder