Şubat 08, 2020

Atletico Madrid - Granada İddaa Tahmini 08.02.2020

Atletico Madrid'te Arias, Felipe, Gimenez, Trippier, Diego Costa, Felix, Morata ve Herrera sakat. Granada'da stoper German ve orta saha Gonalons kadroda yok. Orta saha Montoro sakat.

Granada Kral Kupası'nda yarı finale kaldı. Yarı final iki ayaklı gerçekleştirilecek. 12 Şubat Çarşamba günü Athletic Bilbao'ya konuk oluyorlar. Endülüs ekibi kısıtlı bir kadroyla mücadele etmesine karşın hücum oyuncularının efektif oyunu ve yüksek fizikleri ile kupa ve ligi birlikte başarılı götürdüler. Ligde deplasmanlarda puan çıkaramayan ve skor üretemeyen bir Granada izliyoruz.

Atletico tarafına bakarsak önemli isimleri sakatlık nedeniyle yok. Koke'nin iyileşmiş olması tek iyi haber. Vitolo ve Correa forvetini birlikte sahada göreceğiz. Lemar ve Carrasco ise yedekten gelip oyunu hareketlendirecek iki isim olacak. Atletico iyi oyuna ve galibiyete hasret. Madrid derbisinde ilk yarıda olumlu sinyaller verdiler. Bugün Koke'nin dönüşüyle galibiyet anlamında daha hırslı bir Atletico görebiliriz. Yine de düşük oranlardan yüksek güvenli bahisler almayın. Atletico kazanır ve maç 3.5 altı olur bahsini 6/10 deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder