Şubat 22, 2020

Real Sociedad - Valencia İddaa Tahmini 22.02.2020

Real Sociedad'ta sağ açık Portu cezalı. Stoper Llorente sakat. Valencia'da sağ bek Florenzi, sağ bek Piccini, stoper Garay, sol bek  Gaya, orta saha Coquelin, forvet Rodrigo sakat. Stoper Paulista ve forvet Maxi Gomez cezalı.

Valencia çarşamba günü Şampiyonlar Ligi maçından çıktı. Sakatlar nedeniyle özellikle orta sahada oyuncu dinlendiremiyorlar. Aynı şekilde tandemde as stoperlerin yer almaması da oyunlarını etkiliyor. Mangala ve Diakhaby tandemi ile oyunların ilk bölümlerinde gol yememeleri mucize olur. Güçlü ama gücünü kullanamayan dengesiz bu iki oyuncuya karşı Sociedad hücum oyuncuları pozisyona girmekte zorlanmayacaktır. Forvette ise Gameiro tek forvet yanlarda Cheryshev ve Ferran Torres'i izleyeceğiz.

Sociedad formda bir dönemden geçiyor. Geçen hafta maçları ertelendi dinlendiler. Portu yerine sağda Janujaz'ı izleyeceğiz. Kendi sahasında gol de yese son dakikaya kadar kazanmak için oynayan bir Sociedad oluyor. 2-1, 3-1 skorlarına yakınım. Sociedad kazanır bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder