Şubat 02, 2020

Villarreal - Osasuna İddaa Tahmini 02.02.2020

Villarreal'de stoper Pau Torres ve sol bek Alberto sakat. Sol bek Quintilla cezalı. Osasuna'da forvet Avila sezonu kapattı. Orta saha Brasanac cezalı.

Osasuna için Avila çok önemli bir kayıp olacak. Osasuna aslında tek bir oyuncuya bağlı bir ekip değil. Takım oyunu oynamayı başarıyorlar. Bugün de bu takım oyunundan izler zaten göreceğiz. Skora yaklaştıklarını skor bulduklarını da izleyebiliriz. Fakat Avila hem iç sahada hem de deplasmanda takımı ateşleyen bir isimdi. En çok bu özelliğini arayacaklardır.

Villarreal'e gelirsek forvetleri Gerard'ın iyileşmiş olması iyi haber oldu. Ekambi'nin ayrılmasının ardından Gerard'ın sakatlığı sonrası sadece Bacca'ya kalan bir takım vardı. Özellikle kupa maçlarının da olduğu bu ayda Bacca'nın bu yükü kaldırması zor gözüküyordu ki genç bir yıldız çıktı ve iki maçta Villarreal'i rahatlattı. Altyapıdan gelen 19 yaşındaki Fer Nino önce Alaves maçında galibiyeti getiren golü attı. Sonra da hafta içi Rayo Vallecano müsabakasında son bölümde ilk golü atarak bir anlamda turu getirdi. Gerard iyileşti bugün 11'de olması bekleniyor. Dortmund'tan Paco Alcacer takviyesi yapıldı. Paco ve Fer Nino'nun çıkışıyla hücumda alternatifli bir Villarreal oluştu. 5 Şubat'ta kupada Mirandes'e konuk olacaklar.

Osasuna da hafta içi kupa mesaisi yaptı. İlk yarısını başabaş götürdükleri Sociedad maçını 3-1 kaybederek elendiler. Ligde rahatlar. Bugün orta alanda Brasanac'ı da arayacaklardır. Avila'nın sakatlığı sonrası forvete geçen seneyi Huesca'da geçiren bu sezon Getafe'de fazla şans bulamayan Enric Gallego'yu aldılar. Gallego takıma alışırsa iç sahada iyi işler yapabilir fakat deplasmanda Osasuna'nın hızlı oyununa ayak uydurmakta zorlanabilir.

Bugün oyun olarak dengeli bir maç izleriz. İki takım arasında fazla kopmalar yaşanmaz. Hücumda formda gördüğüm Villarreal'i bir adım öne koyuyorum. 2-0, 2-1 skorlarına yakınım. Villarreal kazanır bahsini 6/10 düşünülebilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder