Şubat 02, 2020

Leganes - Real Sociedad İddaa Tahmini 02.02.2020

Leganes'te kaleci Cuellar cezalı. Real Sociedad'ta stoper Llorente sakat. Orta saha Merino kadroya alınmadı.

Her iki takım da zorlu kupa maçlarından çıktılar. Sociedad Çarşamba günü as kadrosuyla oynadı ve çeyrek finale kaldı. Kupada 6 Şubat Perşembe günü Real Madrid'e konuk olacaklar. Leganes ise ideale yakın kadrosuyla Perşembe günü Barcelona karşısındaydı, farklı yenildiler ve elendiler.

Ev sahibi kupa maçları nedeniyle lig konsantrasyonundan uzaklaştı. Artık lige dönmeleri gerek. El Nesyri'nin gidişinden sonra hücumda zorlanan bir Leganes izliyoruz. Braithwaite ve El Nesyri'nin kombinasyonu Leganes'i rahatlatan bir yapıdaydı. Mecburen hücuma takviyeler yaptılar. Sevilla'da ofansif oyuncu Bryan Gil, Young Boys'un forveti Assale ve eski forvetleri Guerrero geldi. Özellikle Assale ve Braithwaite uyumu yakalandığında Leganes biraz daha iyi bir görüntü verebilir. Tabi Şubat ayındayız ve denemelere fazla zaman yok. Aguirre hücumdaki uyumu çabuk sağlamak zorunda. Bugün yeni oyuncuların tümü kadroda olacak. İlk 11'de olmasalar da Assale ve Bryan Gil'in mutlaka oyuna gireceğini düşünüyorum.

Sociedad kupada çeyrek finalde olunca teknik direktörü Imanol rotasyonlarla takımı dinlendiriyor. Willian Jose'nin takımda kalması da Imanol'u sevindirmiştir. Bugün Jose 11'de bekleniyor. Sağ açık Portu, formda forvet Isak, oyun kurucu Odegaard yedekte başlayabilirler. Janujaz ve Sangalli hücumda şans bulacak gibi gözüküyor.

Merino'nun dinlendirildiği, Odegaard ve Isak'ın ilk 11'de olmadığı bir Sociedad hücumda net şanslar bulamayabilir. Büyük ihtimalle Leganes'in de yeni isimlerini sahaya sürerek 2. yarıda risk aldığı bir maç görebiliriz. 0-0, 1-1 skorlarına yakınım. Beraberlik 5/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder