Şubat 15, 2020

Mallorca - Alaves İddaa Tahmini 15.02.2020

Her iki takımda da önemli bir eksik yok.

Mallorca'da teknik değişim yaşanmadı. Vicento Moreno görevinin başında. Onun yerine transferleri yapan CEO kovuldu. La Liga için yetersiz bir kadroları var. İç sahada iyi oldukları birçok maç izledim ancak deplasmana bunu yansıtamadılar. İç sahada tüm maçlarını kazanmaktan başka alternatifleri yok.

Alaves'e gelirsek deplasmanda başarılı bir ekip olmadılar sezonun genelinde. Sadece son 2 deplasmanlarında başarılı savunma örnekleri gösterdiler ve maçlardan kopmadılar. İyi bir kadroları olmalarına rağmen yine de takviye yapmayı tercih ettiler. Orta sahaya Camarasa ve Fejsa alındı. Sol açığa da Edgar Mendez geldi. Edgar ve Camarasa La Liga'yı tanıyan oyuncular adaptasyonlarında bir sorun olmadı. Fejsa da gelir gelmez ilk 11'e adapte edildi. Alaves zaman zaman tek forvet ve 4-4-1-1 gibi bir düzenle sahada olabiliyor. Bugün de böyle başlayabilirler yine de maçın devamında Lucas'ın oyuna girerek 2 forvet düzenine geçebilirler.

Alaves'i son haftalarda yapılan orta saha transferleri ile daha dirençli ve dengeli buluyorum. Alaves rakip kaleye az ama öz giderek istediğini alabilir. 0-1, 0-2 skorlarına yakınım. Alaves kazanır 5/10 oynanabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder