Şubat 06, 2020

Athletic Bilbao - Barcelona İddaa Tahmini 06.02.2020

Bilbao'da önemli bir eksik yok. Barcelona'da Suarez ve Dembele sakat.

Barcelona ideal kadrosuyla sahada bekleniyor. Diğer kupa maçlarında olduğu gibi 3'lü sistem tercih edilmeyebilir. 4-3-3 ile Ansu Fati'nin sağdaki yerinde Sergi Roberto'yu görebiliriz.

Bilbao tarafına bakarsak Getafe maçını yazarken de belirtmiştim. Gazka Garitano 3-5-2, (5-3-2) sistemini oturtmaya çalışıyor. Kenar oyuncularından yeterli katkıyı almadığını düşündüğü için büyük ihtimalle bu sistemi tercih etmeye başladı. Fakat Bilbao bu sistemle oynadığı hiç bir maçı kazanamadı. Real Madrid deplasmanından 0-0 ile Sevilla deplasmanından ise 1-1 ile dönmeyi başarmışlardı, bu sistemin bence tek iki başarılı maçı bu oldu.

4'lü bir savunma ve alıştıkları düzenle oynayan bir Bilbao olsaydı bugün onlara daha fazla güvenirdim. O zaman Bilbao yenilmez tercihi kullanabilirdim. Fakat 3'lü sistem ile oyunu ancak dengede götürebileceklerini düşünüyorum. Tabi tek maçlı bir kupa maçı için 0-0 ya da 1-1 de ideal skor olacaktır.

Hamleleri olan bir satranç maçı izleyeceğiz. Goller konusuna dikkat edin. Beraberlik bahsi 5/10, 2.5 altı ise 6/10 oynanabilir. 0-0 ya da 1-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder