Şubat 01, 2020

Real Madrid - Atletico Madrid İddaa Tahmini 01.02.2020

Real Madrid'te Asensio, Hazard, Rodrygo ve Bale sakat. Atletico Madrid'te Koke, Costa, Felix, Gimenez, Arias ve Trippier sakat.

Atletico sakatları nedeniyle hücumda alternatifsiz ilerlemeye çalışıyor. Felix de sakatlanınca transfer yapmak zorunda kaldılar. Carrasco geri döndü. Bir forvete de ihtiyaçları var yoksa sezon sonunu zor getirecekler gibi gözüküyor. Carrasco bugün kadroda ve yedekte başlaması bekleniyor. Vitolo, Correa ve Morata üçlüsü hücumda yer alacak. Sağ bekte yine Vrsaljko yer alacak. Hırvat oyuncu neredeyse bir senedir oynamıyordu. Bu maçın temposunu kaldıracağını pek düşünmüyorum. Atletico'nun da en zayıf bölümü sağ beki olacaktır.

Real tarafına gelirsek Rodrygo'nun yokluğunda Isco ya da Vinicius, Benzema'nın partneri olabilir. Kupada as oyuncular dinlendiler. Orta sahada Modric ve Valverde ile birlikte yine bir 4'lü bekleniyor. Aynı süper kupada olduğu gibi orta sahaların çarpıştığı bir maç göreceğiz. Atletico çok kötü oynuyor. Fakat bu maçta kötü bir Atletico beklemeyin. Sürekli topları ezen Felix'in olmaması da Correa, Vitolo ve Morata'yı rahatlatacaktır.

İlk yarı için faullerin sık olduğu pozisyonun az olduğu bir maç bekliyorum. 2. yarıda bazı taktiksel hamleler izleyebiliriz. Devrede beraberlik seçimini 7/10 öne koyarım. Maç sonu için de 1-1, 0-0 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder