Şubat 12, 2020

Athletic Bilbao - Granada Kral Kupası Yarı Final İddaa Tahmini

Athletic'te De Marcos'un sakatlığı uzun bir süredir sürüyor. Granada'da önemli bir eksik yok.

Her iki takım da son maçlarına kadar deplasmanda oynayarak yarı finale çıktılar. Son maçlarında içeride kazanarak turu geçmişlerdi. Şimdi iki ayak üzerinden değerlendirmemiz gereken bir maç. Rövanşlar Mart başında oynanacak.

Bugün Granada'nın hedefi deplasman golü olacaktır. Ligde deplasmanlarda iyi olmayan Granada, kupada oynadığı tüm maçlarda oyun akışını hep elinde tutmayı başardı. Oynadığı 4 kupa maçına da ilk golü bularak önde başladılar. Hatta son 3 kupa müsabakasında ilk golü ilk 5 dakika içinde bularak daha oyuna ısınmamış rakipleri şaşırttılar. Bugün Granada'nın bu hızlı başlangıcına set çekebilecek tek isim formda Bilbao kalecisi Unai Simon olabilir. Simon ilk dakikalarda net kurtarışlar yaparak turu da bir anlamda Bilbao'nun ellerinde tutabilir.

Diğer yandan Bilbao eğer ilk bölümlerde gol yemezse ve maç 0-0 üzerinden şekillenirse 2. yarıda mutlaka gol bulan 1-0 skoruyla kazanan bir Bilbao görebiliriz.

Ben Granada'nın maç başlangıcında gol bularak öne geçebileceğini Bilbao'nun ise geriden geleceğini düşünüyorum. Erken tahminimde gazete yazısını hazırlarken ilk yarı çifte şans ve maç sonu çifte şans seçenekleri arasında kaldığımı belirtmeliyim. 1-1 skoruna yakınım. Granada yenilmez 6/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder