Şubat 05, 2020

Mirandes - Villarreal İdaa Tahmini 05.02.2020

Mirandes'te önemli bir eksik yok. Villarreal'de stoperler Pau Torres ve Albiol, sol bek Alberto ve orta saha Morlanes sakat.

Villarreal açısından bugün kritik bölge tandem olacaktır. Bu sene birlikte oynamayan 3. tercih stoper Funes Mori ve sağ bek oynamaya alışkın olan Mario defansın göbeğinde birlikte yer alacaklar. Önceki turlarda Vallecano ve Girona maçlarında gol yemeden kazanan ve ilk golleri bularak turu geçen bir Villarreal izledik. Pozisyon vermediklerini söyleyemem ama Vallecano ve Girona bitiricilik konusunda sıkıntılıydılar. Bazı pozisyonlarda kupa kalecisi Andreas Fernandez'in de başarılı kurtarışlarını izledim. Hücumda ise alternatifi bol bir takım var.

Mirandes tarafına bakarsak Celta ile normal süresi 1-1 biten uzatmalarda geçtikleri tur sonunda Sevilla'yı da kendi sahalarında 3-1 ile geçtiler. Eski Bilbao'lu Iraola'nın ekibi çok hızlı hücuma çıkan ve rakip defansın yerleşmesine izin vermeyen bir ekip. Sevilla gibi fazla pozisyon vermeyen ve defansta yerleşik kalmayı tercih eden bir takımı sirkülase etmeyi başardılar. Kupaya iyi konsantre olan ve aslarını saklayan bir Mirandes var. 9 numaraları Brezilyalı Matheus, diğer golcüleri Brezilyalı Marcos Andre lig ve kupada dönüşümlü oynuyorlar. Her iki isim de 23 yaşında ve La Liga'da geleceği parlak forvetler olarak göze çarpıyorlar.

Mirandes'in bitirici forvetleri Villarreal'e zorluk çıkarabilir. Diğer yandan Villarreal 2. yarıda tüm silahlarını kullanacaktır. 6/10 Kg var bahsini öne koydum. 1-1, 2-2 skorlarını görebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder