Şubat 16, 2020

Athletic Bilbao - Osasuna İddaa Tahmini 16.02.2020

Bilbao'da De Marcos sakat. Muniain ve orta saha Dani Garcia cezalı. Osasuna'da orta saha Moncayola, ofansif oyuncular Ruben Garcia ve Jose Arnaiz ile forvet Avila sakat.

Osasuna'nın Avila'sız da gol atabileceğini ve iyi bir sistem takımı olduğunu belirtiyorum. Avila'sız çıktıkları kupa dahil son 3 maçta da skora gitmeyi başardılar. Bugün ise işleri biraz daha zorlaşacak çünkü as ofansif oyuncularından Ruben Garcia da sakatlandı. Yine Real Madrid karşısında ilk 11'de başlayan ve takıma yeni katılmasına karşın iyi bir bütünlük sağlayan Arnaiz de yok. Bu iki oyuncunun yokluğunda yeni transferlerden bir diğeri forvet Enric Gallego'yu sahada görebiliriz. Gallego çevresindeki oyuncularla pas alışverişini seven bir forvet tipi, fakat henüz takıma alışkın değil. Bu da bugün Osasuna'nın zorlanmasına neden olabilir. Arrasate, Bilbao'nun kalabalık orta sahasına aynı şekilde karşılık verecektir. Gallego tek forvette yer alırken, arkasında Torres'i izleyeceğiz. Normalde bek oynayan Nacho Vidal ise sağ önde, teknik orta saha Inigo, Brasanac ve Oier ise orta sahayı oluşturacak.

Bilbao'ya gelirsek kupa maçından çıktılar fakat rövanşlar Mart ayında oynanıyor. Hafta içi dinlenecekleri için Raul Garcia ve Williams rotasyona girmeyecek gibi gözüküyorlar. Muniain ve David Garcia yerine San Jose ve Vesga'yı göreceğiz. Her iki oyuncu da defansif yönü ağır basan isimler. 5'li savunmaları ise aynı şekilde devam edecek.

İki tarafın orta alanda kalabalık olacağı bir maç görebiliriz. Gol şansları duran toplara kalabilir. 0-0 gidecek oyunda erken bahis olarak 2.5 altını seçmiştim. Osasuna'nın muhtemel kadrosuna göre KG yok bahsini biraz daha değerli bulduğumu söyleyebilirim. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder