Şubat 27, 2020

Ajax - Getafe İddaa Tahmini 27.02.2020

Ajax'ta Ziyech sakat. Getafe'de eksik yok.

Getafe ilk maçta üstün bir oyun oynadı. 2-0 skorunu tamamen hak ettiler. Rakibe 80 dakika pozisyon verilmedi. Bu maçta Promes'in dönmesi Ajax adına iyi haber fakat lider oyuncu Ziyech'in yokluğu doldurulabilir gibi gözükmüyor. Ziyech takımın ihtiyacı olduğu anlarda sahne alan ve takımı da ateşleyen bir isim. Bugün belli bölümlerde onu arayacaklardır.

Getafe tarafına gelirsek Bordalas'ın iç sahada kullandığı forvet Deyverson yerine bugün Angel'i ilk 11'de bekleyebiliriz. Takımın geri kalanı ise alıştığımız şekilde olacak. İki kenarda Nyom ve Cucurella ile savunmacı ve tempolu oyuncular sahada. Üzerine gelen Ajax'ı 2-3 pasta kaleye dikine giderek cezalandırabilecek bir takım izleyeceğimize şüphem yok.

Getafe'nin oyun sistemini Falcao'lu Uefa kupasını kazanan Atletico Madrid'e çok benzetiyorum. O takımdan tek eksikleri orta saha rotasyonunda aynı kalitede olmamaları. Forvet ve defans olarak ise yeterli seviyedeler. Bugün 2-0'ı korumak için kendi sahasında kapanan bir Getafe beklemeyin. Mutlaka skor bularak turu garantileyeceklerdir. 1-1, 2-1 skorlarına yakınım. KG var bahsini öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder