Ağustos 14, 2022

Almeria - Real Madrid İddaa Tahmini 14.08.2022

Almeria'da önemli bir eksik yok. Real Madrid'te Rodrygo sakat. Carvajal kadroda yer almadı. Mendy kadroda ama 11'de başlaması beklenmiyor.

Almeria 2 senelik yatırım ve akıllıca oluşturulan bir kadroyla buraya kadar geldi. Tabi ki arkalarında zengin bir kulüp başkanı var ama herşey parayla olmuyor. La Liga'yı da kaldırabilecek düzeyde bir kadroları olduğunu söyleyebilirim. 

Real Madrid hafta içi süper kupayı aldı ve geldi. Oyun 0-0 giderken net pozisyonlar da verdiler ama ilk golü bularak oyuna biraz daha hakim oldular. Bu sene de Benzema ve Vinicius üzerinden ilerleyecek bir Real göreceğiz. Hafta içi oynayan Kross ve Casemiro dinlenebilir. Lucas, Rüdiger, Tchouameni, Camavinga ve Asensio'yu ilk 11'de izleyebiliriz.

Almeria'yı anlatırken forvetleri Umar Sadıq'ın durumunu takip edin demiştim. Sadıq bugün ilk 11'de bekleniyor ama ilerleyen haftalarda büyük ihtimalle La Liga'ya veda edecek. Yerine Leo Baptistao'yu getirdiler. Yine akıllı bir transfer yaptılar. Leo Baptistao'nun La Liga'da iyi bir kariyeri var. Çabuk uyum sağlayan bir oyuncudur, Sadıq ayrıldığında yerini doldurabilir. 

İki taraftan da güzel oyun bekliyorum. Almeria ezilmeden kendi sahasında rakibini karşılamakla kalmaz üzerine de gidecektir. KG var seçimini öne koydum. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder