Ağustos 13, 2022

Valladolid - Villarreal İddaa Tahmini 13.08.2022

Valladolid’te forvet Weissman önemli eksik. Villarreal'de Trigueros ve Danjuma sakat. 

Valladolid 1 sezon aradan sonra yeniden La Liga'yı yükseldi. Biraz zayıf bir kadroları var. Sezonun genelinde skora gitmek anlamında zorlanacaklarını düşünüyorum.  Az gol yiyerek maçlarda kalmaya çalışacaklar. Valladolid'i iki sezondur taşıyan İsrailli forvetin sakatlığı önemli. Bugün forvet hattında Sergio Leon olucak. Leon tek başına büyük işler yapabilecek bir forvet değil, daha çok yardımcı oyuncu olabilecek kapasitede. Kenarlarda Plata ve Toni ile Villarreal'i delmeye çalışacaklardır ama ceza sahasında bitirici vuruşlar yapabilen bir isimleri olmayacak. 

Villarreal'e gelirsek ilk 11'den bir tek Lo Celso gitti, onun yerine Emery şimdilik Baena'yı kullanıyor. Baena 2 sezondur zaman zaman oynayan takıma alışkın ofansif bir orta saha. Forvet hattında ise altyapıdan takıma kazandırılan Jackson ve Gerard'ı birlikte izleyeceğiz. Emery'nin elinde oyunu çözmek adına Morales, Chukwueze, Dia gibi oyuncular da kenarda olacak. 

Valladolid'in Villarreal'den alınan yeni kalecisi Asenjo ile direnmesini bekliyorum. Villarreal için galibiyet golü sonlara doğru gelebilir. 2.5 altı bahsini 7/10 öne koydum. 0-0, 0-1 skorlarına yakınım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder