Ağustos 27, 2022

Elche - Real Sociedad İddaa Tahmini 27.08.2022

Elche'de Fidel ve Verdu sakat. Yeni bir eksik yok. Sociedad'ta da bek Diego Rico ve Oyarzabal sakat. Isak kadroda yok. 

Sociedad'ta Isak yuvadan uçuyor. 3 kulvarda koşacak bir takımın elinde 18 yaşındaki yeni forvet Cho ve 19 yaşındaki altyapıdan gelen Karrikaburu dışında bir isim kalmadı. Bugün altyapı ürünü Karrikaburu'nun ilk 11'de olması bekleniyor. Sörloth'u da kadroya döndürme planları var ki acilen almaları gerekiyor. Çünkü Avrupa Ligi de başlamak üzere. Sociedad'ın Kubo, Mendes, David Silva ile teknik oyuncu fazlalığı var ama delici özellikte kanat ve forvet eksikliği çoğu maçta kısır kalmalarına neden olacak. 

Elche, Almeria karşısında gerçek ofansif gücünü gösterebildi. Hücuma dönük oynadığında kalelerinde de net pozisyonlar verdiklerine şahit olduk. Özellikle yüksek toplarda Almeria'yı savunamadıklarını gördük. Bugün de büyük ihtimalle Sociedad duran toplarda rakibine üstünlük sağlayacaktır. Bask ekibi golü de yüksek topla bulabilir. 

Elche kendi sahasında ilk 3 puanı için agresif olacaktır. Gol de yese üretken olmak için çabalar. Taraf bahsi konusunda çekimserim. Beklendiğinden daha gollü bir maç olabilir. TGS 2-3 seçimini 6/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder