Ağustos 21, 2022

Real Sociedad - Barcelona İddaa Tahmini 21.08.2022

Real Sociedad'ta sol bek Diego Rico yeni eksik. Oyarzabal'ın sakatlığı sürüyor. Barcelona'da Sergio Busquets cezalı. 

Tahmin yaparken zorlandığım bir karşılaşma oldu. Barcelona'da ilk 11 oturana ve hücum oyuncularının alışma devresi geçene kadar bazı iniş çıkışlar göreceğiz. Vallecano karşısında çok pozisyon ürettiklerini söyleyemem. Büyük ihtimalle bugün de az pozisyonlu bir Barça görebiliriz. Topun daha çok Sociedad'ta kalabileceğini Barcelona'nın ilk golü bularak oyunu kontrol edebileceğini düşünüyorum. Geriden gelmeye çalışan takım ev sahibi olacak. 

Sociedad'ta da hücumda yeni isimler var. Kubo ve Brais'in takıma uyumu ilk maçta fena değildi. Fakat bir deplasman maçındaydılar ve istekli görünmeleri normal. Kubo, Brais ve David Silva ile birlikte çok fazla teknik oyun kuran isme sahip oldular ama bu ekip skor anlamında da takıma katkı verebilmeli. Aksi takdirde Sociedad'tan yine kısır skorlar göreceğiz. 

Barça 3-4-3 ya da 4-3-3 ile sahada olabilir. Bu konuda net bir bilgi yok. Açıkcası ben de maç önü tahmini konusunda çekimserim. Erken bahis olarak 2.5 altını düşünmüştüm. Düşük güvenle denenebilir. 5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder