Ağustos 19, 2022

Espanyol - Rayo Vallecano İddaa Tahmini 19.08.2022

Espanyol'da forvet Raul de Tomas'ın sakatlığı sürüyor. Vallecano'da orta saha Comesana, yedek kaleci Diego Lopez sakat. 

Espanyol'u sezon analizinde anlatırken yeni bir takım olduklarını, zamana ihtiyacı olacaklarını belirtmiştim. Özellikle hücumda doğru oyuncuları bulmada Diego Martinez zorlanabilir. Celta maçında 2-0 geriye düşmelerine rağmen 2-2 ile puan kapmış olabilirler ama bunu Celta'nın hataları ile yaptılar. 90+3'te oyuna giren Mingueza 90+8'de penaltı yaptırınca Espanyol'a da şans gülmüş oldu. Henüz hücumda organize olmadıklarını söyleyebilirim. 

Vallecano kalecisinin ekstra oyunuyla Barcelona'dan puan kaptı. Tabi ki takımın diğer oyuncularına haksızlık etmeyelim. Barcelona'yı bozan ve kendi oyununu kabul ettiren bir Vallecano izledik. Hem ilk yarıda hem de maçın sonlarında galibiyet golüne de yaklaştılar. 

Vallecano geçen sezon deplasmanlardan puan çıkarmakta zorlanıyordu. Güçlü bir başlangıç yaptılar. Karşılarında sistemi henüz oturmamış bir Espanyol'a karşı da şansları olduğunu düşünüyorum. İlk golü bularak oyunu kontrol edebilirler. Çifte şans Vallecano 7/10 tarafındayım.  Oranı düşük bulanlar için ilk gol Vallecano denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder