Ağustos 20, 2022

Mallorca - Real Betis İddaa Tahmini 20.08.2022

Mallorca'da yeni bir eksik yok. Kanat N'Diaye ve orta saha Ruiz sakat. Betis'te bek Montoya, Sabaly, stoper Victor Ruiz, orta saha Camarasa ve oyun kurucu Canales sakat. Kaleci Bravo, stoper Luiz Felipe, Guardado, Luis Henrique ve Willian Jose kadroda yoklar. 

Betis, Elche karşısında rakibi erken eksik kalınca 3-0 ile kolay bir maç çıkardı gibi gözüküyor. Elche yine de skor olarak maça katkı verebileceği pozisyonlar elde etti ama eksik kalmanın zaafları da fazlaydı. Betis maaş sınırı nedeniyle bazı oyuncularına lisans çıkaramıyor. Şimdilik kısıtlı bir kadro ile oynamak zorundalar. Elche maçında da dediğim gibi oyun sıkıştığında kenardan gelip katkı verebilecek bir isim yok. 

Mallorca'ya bakarsak yeni kalecileri Rajkovic ile Bilbao'dan bir puanla döndüler. Maç boyu tek bir pozisyonları vardı. Genelde savunmada kaldıklarını söyleyebiliriz. 

Bugün iki tarafın da hücumda üretken olabileceğini düşünüyorum. Taraf bahsinde net fikrim yok. Birkaç gol görebiliriz. Maçı boş geçmemek adına TGS 2-3 bahsi 6/10 denenebilir. Yüksek güvenli bir seçimim yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder