Ağustos 27, 2022

Rayo Vallecano - Mallorca İddaa Tahmini 27.08.2022

Rayo Vallecano'da sağ açık Isı Palazon sakat. Stoper Lejeune cezalı. Mallorca'da orta saha Baba, forvet Angel ve kanat forvet Amath Ndiaye sakat. 

Vallecano geçen sezona nasıl başladıysa aynı şekilde başlangıcı yaptı. 2 deplasmandan 4 puan çıkardılar. İç sahada ilk maçlarına çıkıyorlar. İlk düdükle beraber rakibinin üzerine gidip baskıyı kuracaklardır. Sağda Isı'nin yerine yeni transfer Salvi sahada olacak. Salvi'nin ne kadar isabetli bir transfer olduğunu Espanyol karşısında gördük. Takımın sistemine tam oturan ve alışma devresi kısa sürecek bir oyuncu. 

Mallorca tarafına bakarsak 2 maçta 1 puan alabildiler. Athletic karşısında ilk maçta aldıkları 1 puanı da yeni kalecileri ile almışlardı. Şimdilik bir teknik direktör takımı olarak ilerleyecekler. Aguirre'nin elinde parlak bir oyuncu grubu yok. Mümkün olduğu kadar maçları 0-0'da tutarak az pozisyondan gol çıkarmaya çalışacaklar. Basklı oynayan takımlara karşı baskıyı kırabilecek bir oyun sergileyemiyorlar. Bugün Vallecano'nun ataklarına karşın kontraya çıkmakta da zorlanabilirler. 

Ev sahibinin ilk yarıdan golü bulabileceğini düşünüyorum. Riskli de olsa ilk yarı Vallecano bahsini 7/10 öne koydum. 2-0, 2-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder